HETA-hyväntekeväisyys

Tiesitkö, että I.H.AHAAn väki järjestää HETAn talkoovoimin ja tapahtuman lipputuloista tehdään lahjoitus hyväntekeväisyyskohteelle, joka on tänä vuonna Helsingin hevossairaalan maneesihanke.
Myös HETAn kirpputorin myynnistä perittävä 10 % osuus menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteelle.

Perusteelliset tutkimukset mahdollisia vain maneesissa
Ontuma- ja selkäongelmien vaivaamat hevospotilaat ovat yksi Yliopistollisen hevossairaalan suurimmista asiakasryhmistä. Hevossairaalan yhteyteen tarvitaan maneesi, jotta nämä potilaat voidaan tutkia perusteellisesti ja jotta ne saavat parhaan mahdollisen hoidon.

Liiketutkimuksessa hevosen liikkeet tulee voida arvioida eri askellajeissa, riittävän pitkillä suorilla linjoilla ja ympyrällä juoksutettuna molempiin suuntiin sekä kovalla että pehmeällä alustalla. Monet toiminnalliset ongelmat näkyvät vasta ratsastettuna. Nykyään hevosia joudutaan Viikissä juoksuttamaan sairaalan asfalttipihalla, eikä ratsain esittäminen ole käytännössä lainkaan mahdollista. Talviliukkailla tilanne on vielä huonompi. Ontuman tai epäpuhtaan liikkeen syitä selvitetään puudutusten ja uusintatutkimusten avulla.

Mikäli et pääsee HETA-tapahtumaan, helppo ja nopea tapa tehdä lahjoitus on verkkolahjoittaminen. Verkkolahjoituksia voivat tehdä niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Tee lahjoitus osoitteessa:
www.helsinki.fi/insight/lahjoittaminen.
Valitse verkkolahjoituslomakkeella lahjoituskohteeksi ”Hevossairaalan maneesi”.

Lisätietoa: www.helsinki.fi/insight/maneesi

Näytteilla...