HETA 2015 kiittää!

HETA 2015 -tapahtuma on nyt ohi ja HETA-tiimi pääsee ansaitulle kesälomalle!

Tapahtuma meni loistavasti ja itse olemme todella tyytyväisiä upeisiin ja selkeisiin esiintyjiimme, hevosen hyvinvoinnista kiinnostuneisiin näytteilleasettajiin sekä tottakai aurinkoiseen ja mukana elävään yleisöömme. Sydäntä lämmittää myös saamamme runsas kannustava palaute niin yleisöltä, esiintyjiltä kuin Expolaisilta. Palautetta saimme mm. ohjelmasisällöstä, avoimesta ja lämpimästä ilmapiiristä, sujuvuudesta ja järjestelyistä. Erityisesti kiiteltiin sitä, että esitykset ja workshopit antoivat paljon ideoita ja eväitä "tavallisellekin" hevosihmiselle kotiin viemisiksi. Tästä tässä tapahtumassa nimenomaisesti onkin kyse. Ihanaa, että tavoitteet ja paikallaolijoiden kokemukset kohtasivat! Lue lisää palautteita blogista ->

Kiitos että olitte mukana ja kiitos kannustuksesta!

Hyvää ja hevostaidollista kesää toivottaen
HETA 2015 -tiimi

Tapahtuman palautearvonassa voittivat Inkeri Larmo-Puhjo ja Hannamari Huhtanen. Onnea voittajille!


Mikä HETA?

HETA, hevostaitotapahtuma, hevosen tapaan, hevostaidot tavaksi, rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Hevosten hyvinvointi ja lajinmukaisen käyttäytymisen ymmärtäminen on alkanut yhä enemmän kiinnostaa ihmisiä. Kaksipäiväinen HETA esittelee suomalaista ja Suomessa tarjolla olevaa hevostaito-osaamista. HETA toimii kohtauspaikkana hevostaidoista kiinnostuneiden ja niitä tarjoavien välillä. HETA 2015:een olemme halunneet tuoda runsaasti aikaisempiin vuosiin nähden uusia esiintyjiä. Toivomme, että näin voimme esitellä monipuolisesti Suomessa vaikuttavaa hevostaito-osaamista eri tekijöiden kautta.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille hevosihmisille, joita kiinnostaa syventää olemistaan ja elämistään hevosten kanssa; niin harrastajille kuin ammattilaisille, hevosen omistajille tai oman hevosen hankkimista harkitseville.

Tapahtuma järjestetään jo kolmatta kertaa I.H.AHAA -yhdistyksen talkoovoimin.

Tervetuloa!